Tinc bones vibracions

Ja queda poc perquè tot comenci una altra vegada. Dissabte em perdré el derbi per molt poc. Marxo de vacances i el meu vol surt just quan acaba el partit. De totes maneres, ara que ja tenim la plantilla pràcticament tancada podem començar a parlar de les possibilitats reals que tenim de fer una bona campanya. Estic amb Juvenal quan l’altre dia a la presentació va dir allò de “aquesta plantilla reuneix tots els condiments per fer un bon any”.

D’entrada li hem donat un aire nou a l’equip amb les incorporacions dels nous jugadors i, sobretot, del nou tècnic. Fins que la pilota no comenci a rodar no podrem dir res, però em transmet bones sensacions Lluís Carreras. A més, hem mantingut el bloc de la temporada passada. És cert que no va ser un bon any, però també ho és que gairebé tots haguéssim renovat als mateixos futbolistes que continuen. Aquest és un punt a favor, perquè veient com baixen les aigües per Lleida, Santa Coloma… és tot un luxe poder mantenir els futbolistes que vols, que al menys l’aficionat arribi a l’estadi la primera jornada i conegui a la majoria de jugadors i que aquests es coneguin entre ells des del primer dia i la convivència sigui millor.

En aquest sentit crec que tenim un punt guanyat, sense anar més lluny, respecte al nostre primer rival. Un altre punt que vull destacar és el de la joventut. Aitor, Fito, Marc Fernández, Chapi Arnau, Alex Ruiz, Oriol Torres… M’agrada que el meu equip tingui a gent tan jove, poden donar-li un punt extra a l’equip. I per últim, ahir vaig estar actualitzant el meu arxiu amb les noves plantilles de la propera temporada i no veig una bogeria poder somiar amb acabar entre els cinc o sis primers classificats. El Castellón ha fitxat molt bé i algun equip de la  zona sud com l’Alcoyano tornarà a estar a la zona alta, però dins de tot aquest grup veig també perfectament al Sabadell. Això sí, sense exigir-ho. Sovint la gent sabadellenca demana a crits l’ascens a Segona A. Està en el seu dret perquè ja fa massa temps que no tastem aquesta categoria. Però per què no deixem primer que ens il·lusioni aquest equip partint des de zero abans d’exigir-ho d’entrada i considerar un fracàs tot el que no sigui anar entre els quatre primers a la sisena jornada?

Article escrit per : ADRIÁN ARROYO | El 26 juliol 2010 | Arxivat a : Primer equip |