Carreras, i per què no?

Avui s’ha confirmat la notícia: Lluís Carreras serà l’entrenador del Sabadell 2010/11. Una aposta que per molt que hagi dit avui a RS 94.6 Genís García Junyent, sí que és arriscada. Però arribats a aquest punt dic jo: i què si és arriscada?

Volíem un tècnic jove? El tenim. Volíem algú amb experiència com a futbolista? Més de 300 partits entre Primera i Segona crec que és més que suficient. Volíem algú amb un currículum com a tècnic encara per construir? Evidentment, les pàgines del Carreras entrenador encara estan per escriure. I doncs, què és el que falla?

Més enllà de la típica brometa del futbol platja que a hores d’ara tots hem fet, em fa gràcia que ja critiquem per criticar al nou entrenador quan crec que cap de nosaltres l’ha vist mans a la feina entrenant un equip. O algú va seguir l’actualitat de l’Alavés B l’any passat?

Se li tira en cara, sobretot, la falta d’experiència com a tècnic. Em venen al cap tres respostes ràpides a aquesta crítica. La primera: Algun gran tècnic va començar tenint un gran currículum, o un dia o un altre sempre van passar per l’etapa de novell? La segona: aquest perfil d’entrenador no li ha anat gens malament a Guardiola, Quique Sánchez Flores, Unai Emery o fins i tot al propi David Pirri a la mateixa banqueta arlequinada. I la tercera: Fitxar a un entrenador contrastat a la categoria, a part de sortir més car, garanteix fer una bona temporada?

Penso que hauríem de deixar treballar, donar un marge de confiança, i si després de dos o tres mesos de feina la cosa no rutlla ja tindrem temps per criticar, que per fer això tots som bons.

Article escrit per : ADRIÁN ARROYO | El 28 abril 2010 | Arxivat a : Primer equip |