Calendari

Fa dies que coneixem el calendari de la propera temporada i  la veritat és que no m’agrada massa. La clau de l’èxit, com gairebé sempre, segurament passarà per tenir un bon principi de lliga, perquè no cada any es fan remuntades com la que vam fer ara fa dos. En aquest sentit sí que el calendari ha estat benèvol, perquè els primers rivals a priori són força factibles. D’entrada comencem la temporada a casa i contra un equip, el Lleida, que no travessa el seu millor moment extraesportiu,  cosa que s’està traslladant a la planificació de la plantilla. De totes maneres, no sé fins a quin punt compensa això tenint a Sant Andreu, Ontinyent, Castellón, Alcoyano i Denia en cinc de les últimes sis jornades.

Els últims anys, això sí, diuen que ni en aquest ‘Tourmalet’ no sumarem cap punt ni tampoc guanyarem dotze punts de dotze possibles en els partits consecutius contra Teruel, Alicante, Alzira i Gandía. La prova està en la passada temporada, on ni el Sabadell ni bona part dels equips de la categoria no va ser capaços de fer el nou de nou contra equips enfonsats a la taula com eren per llavors Terrassa, Gavà i Valencia Mestalla.

El pitjor punt del calendari per mi, però, és l’últim desplaçament. Espero que el Denia ja hagi  fet el que havia de fer a la penúltima jornada, perquè si els dos equips ens estem jugant alguna cosa aquell partit pot ser el més semblant a una guerra (i no parlo metafòricament ara). Amb tot, cada any per aquestes dates agafo tot el calendari i faig pronòstics de la primera volta. Vagi per endavant que no és cap aposta personal. És a dir, no és el que jo penso, sinó més o menys la mitjana que hauriem de fer per estar a la zona play-off sumant els punts de la forma més lògica. Ja veurem si el 3 de gener he de fer uns pronòstics de segona volta amb els punts previstos a la butxaca o, com cada hivern, amb uns quants de dèficit. Aquesta és la combinació:

CES – Lleida 3
Badalona – CES 1
CES – Sp. Mahonés 3
Benidorm – CES 1
CES – Teruel 3
Alicante – CES 1
CES – Alzira 3
Gandía – CES 3
CES – Mallorca B 1
L’Hospitalet – CES 1
Orihuela – CES 0
CES – Gramenet 3
Atl. Baleares – CES 1
CES – Sant Andreu 1
Ontinyent – CES 0
CES – Castellón 1
Alcoyano – CES 0
CES – Denia 3
Santboià – CES 3

Total: 32 punts en 19 jornades

Article escrit per : ADRIÁN ARROYO | El 26 juliol 2010 | Arxivat a : Primer equip |